Hei

Vi er Råstad Kombucha. Vi er fra Vestfold og lager en forfriskende drikke som kan gjøre godt for kroppen.

 

Råstad Foods er en lokal bedrift, drevet at noen lidenskapelige sjeler. Vi er levende opptatt av gode og forfriskende alternativer til blant annet brus. Som du kanskje har fått med deg, brygges Råstad Kombucha lokalt i Vestfold. I vårt lille bryggeri jobber vi hardt med å fremstille og produsere en drikke som er forfriskende god. En drikke som kan erstatte andre drikker som kanskje ikke er like bra for deg.

Råstad Kombucha er et resultat av at vi lever i en tid hvor det konsumeres enorme mengder halv- og helfabrikkert mat og drikke. Dette er mat som ikke gjør kroppen godt, men kan bidra til en opphopning av dårlige bakterier i tarmen. Råstad Kombucha inneholder snille bakterier. Dette kan bidra til å holde tarmfloraen i balanse, bedre immunforsvaret og selvfølgelig leske deg. Vi kaller det ekte vare!

“Vårt mål er å inspirere til en sunnere livsstil gjennom mat og drikke.”

I løpet av årene har Råstad Kombucha blitt en ettertraktet drikke. Du finner oss i noen av landets største matvarekjeder, og hos selvstendige butikker, kafeer og utesteder. Med tiden kommer det kanskje flere velsmakende godbiter fra oss – fermentering vil være sentralt for dem alle. Vårt mål er å inspirere til en sunnere livsstil gjennom mat og drikke.

Kombucha i seg selv har en distinkt, syrlig smak. Ved å tilsette naturlige ingredienser har vi smakt oss frem til noen superdupre favoritter. I Råstad Kombucha har vi tilsatt rene råvarer. Vi har brukt lang tid på å finne frem til smaker vi selv synes er så gode at de gjør oss i godt humør.

Vi håper du synes det samme og liker smaken av Råstad Kombucha. Og husk – vi lesker deg.

Smaker

Råstad Kombucha produseres i smakene Bringebær, Ingefær, og Rabarbra og jordbær. 

Les mer her

Utsalgssteder

Vår leskende drikke er i salg hos store dagligvarekjeder, selvstendige butikker, kafeer og utesteder.

Les mer her

Kontakt oss

Har du noen spørsmål? Eller bare er nysgjerrig på oss og kombuchaen vår? Ikke nøl med å ta kontakt!

Kontakt oss her