Dette er Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er en fermentert drikk full av sprudlende god smak og snille bakterier.

Hva er kombucha?

Det er et spørsmål vi får ofte. Kombucha er en fermentert og upasteurisert te som har blitt drukket siden Tsing-dynastiet i Kina (250 f.Kr). Da ble kombucha gitt til keiseren for å holde ham ung.

Vi skal ikke påstå at vår kombucha er en mirakeldrikk, men den inneholder snille bakterier som kan gi deg en god magefølelse.

Hvordan lages kombucha?

Kort fortalt lages kombucha ved å brygge te med sukker og ha i en startkultur. Startkulturen kalles gjerne scoby, som er en forkortelse for «a symbiotic culture of bacteria and yeast».

Blandingen står så å fermenterer (gjærer) i 1-4 uker. Gjæret spiser sukkeret som blir til CO2 og etanol. Bakteriekulturen omdanner etanolen til eddiksyrer. Kombucha inneholder også melkesyrebakterier (probiotika) som kan være bra for fordøyelsen.

Råstad Kombucha er ekte vare

Kombucha i seg selv har en distinkt, syrlig smak. Ved å tilsette frukt og bær, har vi smakt oss frem til noen superdupre favoritter. Råstad Kombucha er vegansk, ikke pasteurisert, fri for gluten og har et lavt sukkerinnhold. Vi kaller det bare ekte vare.

Et sprudlende godt alternativ

La Råstad Kombucha leske deg alene eller til god mat. Et sprudlende godt alternativ til annen sukkerholdig drikke. Perfekt både som et alkoholfritt alternativ og til å sprite opp en god drink.

Kontakt oss

Lurer du på noe om oss eller produktene? Kanskje du vil ha Råstad Kombucha på din butikkhylle eller meny?

Kontakt oss her

Smaker

Ved å tilsette frukt og bær har vi smakt oss frem til smaker som vi synes er så gode at de gjør oss i godt humør.

Les mer her

Utsalgssteder

Vår leskende drikk er i salg hos store dagligvarekjeder, selvstendige butikker, kafeer og restauranter.

Les mer her