Dette er Råstad Kombucha

Råstad Kombucha er en fermentert drikk full av sprudlende god smak.

Hva er kombucha?

Det er et spørsmål vi får ofte. Kombucha er en fermentert te som har blitt drukket siden Tsing-dynastiet i Kina (250 f.Kr). Da ble kombucha gitt til keiseren for å holde ham ung og bli kvitt mageproblemer.

Vi skal ikke påstå at vår kombucha er en mirakeldrikk, men den inneholder mye godt som kan gi deg en god magefølelse.

Hvordan lages kombucha?

Kort fortalt lages kombucha ved å brygge te med sukker og ha i en startkultur. Startkulturen kalles gjerne scoby, som er en forkortelse for «a symbiotic culture of bacteria and yeast».

Blandingen står så å fermenterer (gjærer) i 1-4 uker. Gjæret spiser sukkeret som blir til CO2 og etanol. Bakteriekulturen omdanner etanolen til eddiksyrer. Så dette er en alkoholfri drikk med lavt sukkerinnhold som kan drikkes av de fleste .

Råstad Kombucha er ekte vare

Kombucha i seg selv har en distinkt, syrlig smak. Ved å tilsette frukt og bær, har vi smakt oss frem til noen superdupre favoritter. Råstad Kombucha er vegansk, fri for gluten og har et lavt sukkerinnhold. Vi kaller det bare ekte vare.

Vi har lenge forsket på hvordan man kan gjøre kombucha stabil i romtemperatur, dette har ikke vært lett å finne en god løsning på. Etter mange timer med grubling og testing så måtte vi innse at det var varme som ble den beste løsningen. Så i dag er Råstad Kombucha lett varmebehandlet slik at det ikke blir eksplosjoner av flasker i kjøleskap og på middagsbord. Tryggere for oss og tryggere for deg. Kan lagres i romtemperatur.

Et sprudlende godt alternativ

La Råstad Kombucha leske deg alene eller til god mat. Et sprudlende godt alternativ til annen sukkerholdig drikke. Perfekt både som et alkoholfritt alternativ og til å sprite opp en god drink, eller bare som en leskedrikk når du har lyst på noe godt å drikke.

Kontakt oss

Lurer du på noe om oss eller produktene? Kanskje du vil ha Råstad Kombucha på din butikkhylle eller meny?

Kontakt oss her

Smaker

Ved å tilsette frukt og bær har vi smakt oss frem til smaker som vi synes er så gode at de gjør oss i godt humør.

Les mer her

Utsalgssteder

Vår leskende drikk er i salg hos store dagligvarekjeder, selvstendige butikker, kafeer og restauranter.

Les mer her