Hva er Kombucha?

Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Ingen pasteurisering. Kombucha er en fermentert drikke med god smak.

Hva er Kombucha? Det er et spørsmål vi får ofte. Svaret er egentlig ganske enkelt. Les videre og se hva kombucha er. Oppdag samtidig hva som gjør Råstad Kombucha litt annerledes enn andre.

Råstad Kombucha oppstod som et resultat av at vi lever i en tid hvor det konsumeres enorme mengder halv- og helfabrikkert mat. Mat som ikke gjør kroppen godt. Mat som bidrar til en opphopning av dårlige bakterier i tarmen. Råstad Kombucha inneholder snille bakterier. Disse bakteriene kan bidra til å motvirke mageproblemer og hjelpe kroppen. Dette i form av å bidra til et godt immunforsvar, holde tarmfloraen i balanse og dermed bidra til økt velvære. Bra, ikke sant?

Visste du forresten at Kombucha har en årelang historie? Faktisk strekker det seg tusenvis av år tilbake i tid. Under Tsing-dynastiet (250 f.kr) kalte de Kombucha for livets eliksir. Var det noe de hadde greie på i Tsing-dynastiet, så var det livseliksir. Men de nye ekspertene på kombucha er oss. Vi vet nemlig at dette er mer enn en flaske med styrkedrikk. Dette er ingen mirakelkur. Råstad Kombucha er en velsmakende drikke som kan gjøre deg godt. Vi kaller det ekte vare. Og vi håper at du opplever hvordan Råstad Kombucha kan være et deilig alternativ til sukkerholdig drikke.

Hva er bra med Råstad Kombucha?

Kort fortalt inneholder Råstad Kombucha snille bakterier. Disse oppstår ved fermentering. I denne prosessen lever gjær og bakterier sammen. Gjæret spiser sukkeret. Sukkeret omdannes til CO2 og etanol. Etanolen omdannes til aminosyrer, vitaminer og mineraler. I tillegg inneholder kombucha melkesyrebakterier (probiotika) som er bra for fordøyelsen. Råstad Kombucha er ikke pasteurisert og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Rett og slett fordi vi synes kroppen fortjener det reneste og beste av det beste.

Smaker

Råstad Kombucha produseres i smakene Bringebær, Ingefær, og Rabarbra og jordbær. 

Les mer her

Utsalgssteder

Vår leskende drikke er i salg hos store dagligvarekjeder, selvstendige butikker, kafeer og utesteder.

Les mer her

Kontakt oss

Har du noen spørsmål? Eller bare er nysgjerrig på oss og kombuchaen vår? Ikke nøl med å ta kontakt!

Kontakt oss her